160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirde ki patlamada dikkat çeken rapor: Fleksi hortumu kesik ocak gözünün teki açık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirde ki patlamada dikkat çeken rapor: Fleksi hortumu kesik ocak gözünün teki açık
Abone ol
Geçtiğimiz Ay Eskişehir’de Bir Apartman Dairesinde Meydana Gelen Ve Bir Kişinin Hayratını Kaybettiği Patlama Ile Ilgili Itfaiye Raporunda, “daire Içerisinde Belirlenemeyen Bir Sebeple Biriken Doğalgazın Alev Almasıyla Başladığı Değerlendirildi” Ifadeleri Yer Aldı.

Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde bir apartman dairesinde meydana gelen ve bir kişinin hayratını kaybettiği patlama ile ilgili hazırlanan raporda; Fleksi hortumunun kesik ve ocakta bulunan bir gözün açık olduğu tespit edildi.

28 Ağustos tarihinde Odunpazarı ilçesi Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak’taki bir apartmanın 4’üncü katındaki dairede patlama meydana geldi. Patlamada bir kişi hayatını kaybetmişti. Olayla alakalı geniş çaplı inceleme başlatıldı. Patlamaya ev içindeki yapılan incelemeler sonrasında rapor hazırlandı. Raporda, şu ifadelere yer verildi: “Patlamaya ilişkin yapılan çalışmalarda; patlamanın, daire içerisinde belirlenemeyen bir sebeple biriken doğalgazın alev almasıyla başladığı değerlendirilirken, mutfakta yapılan incelemede ocak gözlerinden birisinin açık olduğu, ocak bağlantı fleksi hortumunun kesik olduğunun tespit edildiği belirtildi.”

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bergamada İlköğretim Haftası kutlandı Önceki Haber

Bergamada İlköğretim Haftası kutlandı

6 yaşındaki çocuk için ambulans helikopter ve uçak havalandı Sonraki Haber

6 yaşındaki çocuk için ambulans helikopt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar