160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskişehirde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü
Abone ol
Eskişehir’de çoban Ateşinden çıktığı Düşünülen Orman Yangını, 76 Personel Ve 15 Gönüllü Ile Müdahalesi Ile Söndürülürken, 1 Hektar Alan Zarar Gördü.

Eskişehir’de çoban ateşinden çıktığı düşünülen orman yangını, 76 personel ve 15 gönüllü ile müdahalesi ile söndürülürken, 1 hektar alan zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, dün Mihalıççık ilçesinde orman yangını çıktı. Hava sıcaklığını 30 derece civarında olduğu günde yangın ihbarı 16.40’da alındı. Mihalıççık ilçesi Karateke Orman İşletme Şefliği Gediğindere mevkiinde başlayan orman yangınına 5 arazöz, 2 su tankeri, 2 iş makinesi 76 personel ve 15 gönüllü ile müdahale edildi. Karaçam koru ormanındaki yangın zaman zaman tepe yangınına dönüşürken, ekiplerin müdahalesi ile alevler kontrol altına alındı. Vatandaşların da katkılarıyla, yangın gece tamamen söndürüldü. Çoban ateşinden çıktığı düşünülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükkılıç; Talasta teravih namazı sonrası vatandaşla buluştuÖnceki Haber

Büyükkılıç; Talasta teravih namazı sonra...

İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombasına hayran kaldıSonraki Haber

İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bomb...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar