160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eski sevgilisinin kardeşini vuran şüpheli adliyeye sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski sevgilisinin kardeşini vuran şüpheli adliyeye sevk edildi
Abone ol
Adana'nın Kozan Ilçesinde Dün Gece Eski Sevgilisinin Kardeşini Tabancayla Vurup Kaçan şahıs Polislerin Kovalamacası Ile Yakalandı.

Adana’nın Kozan ilçesinde eski sevgilisinin kardeşini tabancayla vurup kaçtıktan sonra polisin havaya ateş etmesi sonucu yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, ilçeye bağlı Çanaklı Mahallesi Tacikistan Sokak’ta dün akşam saat 10,30 sularında meydana gelmişti. İddiaya göre Servet A. eski sevgilisinin kardeşi Berkay T. ile sokakta karşılaşmış daha sonra kıskançlık yüzünden çakın kavgada onu tabanca ile yaralamıştı. Servet A. daha sonrada kaçmış polisin havaya ateş açması sonucu yakalanmıştı. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alındıktan sonra "kasten adam vurma suçundan" bugün adliyeye sevk eldi. Sevk sırasında şüpheli basın mensuplarının "Yakalanmasan kimi vuracaktın" sorusuna "Hepsini" diye yanıt vermesi dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süt fabrikasındaki kazada ağır yaralanan işçi 5 günlük yaşam savaşını kaybetti Önceki Haber

Süt fabrikasındaki kazada ağır yaralanan...

Tokatta silah kaçakçılığı operasyonu: 12 şüpheli gözaltında Sonraki Haber

Tokatta silah kaçakçılığı operasyonu: 12...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar