24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eşini öldürmeye teşebbüsten ceza alan sanık yeniden yargılanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eşini öldürmeye teşebbüsten ceza alan sanık yeniden yargılanıyor
Abone ol
Kayseri’de Eşini öldürmeye Teşebbüs Suçundan Ceza Alan Sanık, Istinafın Bozma Kararının Ardından Yeniden Hakim Karşısına çıktı.

Kayseri’de eşini öldürmeye teşebbüs suçundan ceza alan sanık, istinafın bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.

Kayseri 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde eşi S.B.’yi öldürmeye teşebbüs suçundan ceza alan sanık, istinaf mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanık M.C.T. ile S.B. ve avukatı katılırken M.C.T.’nin avukatı mazereti nedeniyle duruşmaya katılamadı. Duruşmada savunma yapan M.C.T.; S.B.’nin çelişkili ifadeler verdiğini belirterek, tutuklu kaldığı sürenin de göz önünde bulundurularak tahliyesini talep etti. Şikayetinin devam ettiğini belirten S.B. ise, sanığın tutukluluğunun devamını ve cezalandırılmasını istedi. Savcılık makamı ise M.C.T.’nin eşe karşı nitelikli kasten öldürmeye teşebbüsten 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti sanık avukatının duruşmaya katılmamasından dolayı savunmanın kısıtlanmaması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fethiyede 20 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı Önceki Haber

Fethiyede 20 yıl hapis cezası bulunan ce...

Ağrı Emniyet Müdürü Önder, Özel Harekât personeliyle iftarda bir araya geldi Sonraki Haber

Ağrı Emniyet Müdürü Önder, Özel Harekât...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar