160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eşi tarafından öldürülen Rus uyruklu kadının cenazesi Moskovaya gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eşi tarafından öldürülen Rus uyruklu kadının cenazesi Moskovaya gönderildi
Abone ol
ESKİŞEHİR’DE EŞİ TARAFINDAN DEFALARCA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN RUS UYRUKLU ELENA SAMSANOVA’NIN CENAZESİ, AİLESİNİN TALEBİ ÜZERİNE ÖZEL CENAZE ARACI İLE MOSKOVA’YA GÖTÜRÜLDÜ.

Eskişehir’de eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen Rus uyruklu Elena Samsanova’nın cenazesi, ailesinin talebi üzerine özel cenaze aracı ile Moskova’ya götürüldü.


31 Mart Cuma günü akşam saatlerinde Uluönder Mahallesi Ümran Sokak’taki evinde eşi Atila Sarıhan (50) ile aralarında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanarak hayatını kaybeden Rus uyruklu Elena Samsanova’nın cansız bedeni, ailesinin talebi üzerine memleketi Moskova’ya gönderildi. Ailesinin, eski eşinin ve 3 oğlunun yaşadığı Moskova’ya gönderilen cenaze, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan, özel bir firmaya ait uluslararası cenaze aracı ile alındı.



Çok sayıda bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti


Hayatını kaybeden Rus uyruklu Elena Samsanova (55) ile eşi Atila Sarıhan (50) arasında kıskançlıktan dolayı çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Elena Samsanova’yı eski eşi ile görüntülü konuşurken yakalayan Atila Sarıhan, 2 yıllık eşini defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri hayatını kaybeden Samsanova, vefatından 4 gün sonra ailesinin talebiyle memleketine götürüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kumar operasyonunda 10 kişiye 40 bin lira ceza yazıldıÖnceki Haber

Kumar operasyonunda 10 kişiye 40 bin lir...

Hasan Kılca: “Hep birlikte Karatayımız için çalışıyoruz”Sonraki Haber

Hasan Kılca: “Hep birlikte Karatayımız i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar