160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Esenyurt bir park daha kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt bir park daha kazandı
Abone ol
NECİP FAZIL KISAKÜREK MAHALLESİ’NDEKİ İLK PARK OLAN MARAL SOKAK PARKI, VATANDAŞLAR TARAFINDAN BEĞENİYLE KARŞILANDI.

Esenyurt’taki mahalle parklarına bir yenisi daha eklendi. Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’ndeki ilk park olan Maral Sokak Parkı, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.


Esenyurt Belediyesi, mahallelere park kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Daha önce içerisinde park bulunmayan Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi ilk parkına kavuştu. Maral Sokak’ta bulunan 2 bin 450 metrekarelik park, iki adet çocuk oyun alanı, fitness aletleri ve oturma grupları ile küçükten büyüğe her vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline getirildi.


Çalışmalarının devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Deniz Karakoç, “Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarımızdan bu alana park yapmamız konusunda yoğun talep aldık. Biz de bu talepleri değerlendirerek Maral Sokak Parkı’mızın yapımına hızlı bir şekilde başladık ve tamamladık. Parkımız toplamda 2 bin 450 metrekare olup, içerisinde iki adet çocuk oyun alanı, bir adet fitness alanı ve ahşap oturma birimleri bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eşinin verdiği evlilik yüzüğüyle şansı açıldı, günde 4 bin minder ve yastık üretip 40 ülkeye satıyorÖnceki Haber

Eşinin verdiği evlilik yüzüğüyle şansı a...

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesine Vezirköprüden bin başvuruSonraki Haber

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesine Vezirk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar