160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Esentepe Camiinde ilk teravih namazı kılındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esentepe Camiinde ilk teravih namazı kılındı
Abone ol
EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI DENİZ KÖKEN TARAFINDAN, VATANDAŞLARIN TALEPLERİ İSTİKAMETİNDE YENİDEN İNŞA ETTİRİLEN ESENTEPE CAMİİ İBADETE AÇILDI.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından, vatandaşların talepleri istikametinde yeniden inşa ettirilen Esentepe Camii ibadete açıldı. Caminin açılışıyla birlikte ilk Teravih namazı kılındı.


Esentepe Mahallesi’nin yeni sembollerinden birisi olan Esentepe Camii gerek mimarisi gerekse işlevselliği ile Türk - İslam sanatının en güzel örneklerinden biri olma özelliği taşıyor. Toplam kapalı alanı 2 bin 340 metrekare olan Esentepe Camii vatandaşların ibadet için gelecekleri bir yer olmanın yanı sıra bilgi evi ve gençlik merkezi, kütüphane ve taziye evi ve imam lojmanı ile bir çok ihtiyacı karşılayabilecek bir yapıda. Modern ve estetik görüntüsü ile dikkat çeken Esentepe Camii, 3 bodrum 2 normal kat olmak üzere toplamda 5 kattan oluşuyor. 600 kişi kapasiteye sahip olan camide, açık avlularında kullanımıyla bin 200 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem sigortası yaptırmak isteyenler dikkat Önceki Haber

Deprem sigortası yaptırmak isteyenler di...

Pide ustalarının 200 derece ateş başında ramazan mesaisi Sonraki Haber

Pide ustalarının 200 derece ateş başında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar