11 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzurumspor FK, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurumspor FK, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü
Abone ol
Erzurumspor Fk, Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında Deplasmanda Gençlerbirliği Ile Oynayacağı Karşılaşma öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor. Yeni Transfer ıbrahim Yalatif Diabate Takımla Birlikte Ilk Antrenmanına çıktı.

Erzurumspor FK, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından taktik ve kondisyon çalışması yaptı. Yeni transferlerden Fildişi Sahilli forvet oyuncusu İbrahim Yalatif Diabate de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Erzurumspor FK, Gençlerbirliği karşılaşması öncesindeki son çalışmasını yarın Ankara’da gerçekleştirecek. Sabah saat 09.00’da hava yoluyla Ankara’ya hareket edecek olan mavi-beyazlı ekip, burada yapacağı ter idmanıyla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Dadaşlar’da Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kastamonu'da yaralı halde bulunan kuş tedavi altına alındı Önceki Haber

Kastamonu'da yaralı halde bulunan kuş te...

Suudi milyarderin 125 milyon dolarlık mega yatı Fethiyede 100 ton akaryakıt aldı Sonraki Haber

Suudi milyarderin 125 milyon dolarlık me...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar