Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
20 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzurumdan 3 temsilci TKF yönetimde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurumdan 3 temsilci TKF yönetimde
Abone ol
Türkiye Kayak Federasyonu’nun 6’ncı Mali Genel Kurulu Ve Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da Gerçekleştirildi.

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 6’ncı Mali Genel Kurulu ve olağan seçimli genel kurul toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. 238 delegenin oy kullandığı seçimde federasyon başkanlığı için Prof. Dr. Süleyman Şahin ile Tarkan Soyak yarıştı.

Yapılan oylama sonucunda Prof. Dr. Süleyman Şahin 176 oy alarak Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni başkanı seçilirken, Tarkan Soyak 62 oy aldı. Seçimin ardından belirlenen 11 kişilik yönetim kurulunda Erzurum’dan iki isim asil listede, bir isim ise yedek listede yer aldı. Asil listede Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil ile EJDER AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık yönetim kuruluna seçildi. Yedek listede ise milli sporcu ve antrenör Yavuz Kıyıcı ilk sırada yer aldı.

Yeni yönetim kurulunda ayrıca Mehmet Ata Öztürk, Erdal Arıkan, Volkan Burak Mumcu, Ali İhsan Kabukçu, Atınç Taşdemir, Tekin Bingöl, Ahmet Üstüntaş ve Fikret Ören de görev aldı. Milli sporculuk geçmişi bulunan Atakan Alaftargil’in yeni yönetimde başkan yardımcılığı görevine getirilmesinin beklendiği belirtilirken, Erzurumlu isimlerin federasyon yönetiminde yer alması kentte memnuniyetle karşılandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirnede bayram öncesi fahiş fiyat ve etiket denetimi sıklaştı Önceki Haber

Edirnede bayram öncesi fahiş fiyat ve et...

Elazığda sağlıklı hayat merkezinin hizmetleri anlatıldı Sonraki Haber

Elazığda sağlıklı hayat merkezinin hizme...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar