24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzurumda köylerde bahçe bakım çalışmaları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurumda köylerde bahçe bakım çalışmaları başladı
Abone ol
Ormanağzı Köyünde, Havaların ısınmasıyla Ağaç Budama, çapalama Ve Bahçe Temizliği çalışmalarına Başlandı.

Erzurum’un Olur ilçesi Ormanağzı köyünde, havaların ısınmasıyla ağaç budama, çapalama ve bahçe temizliği çalışmalarına başlandı.

Kentte kar yağışı halen etkisini sürdürürken kuzey ilçelerinde bahar yüzünü göstermeye başladı. Bahar aylarının gelmesiyle doğanın yeniden canlandığı Olur’un Ormanağzı köyünde, vatandaşlar gazel süpürme, kuruyan ağaçların kesilmesi ve toprağın işlenmesi gibi çalışmaları sürdürüyor. Köyde her yıl geleneksel olarak yapılan ilkbahar bakımı, bu yıl da yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Köy sakinlerinden Abdullah Aydın, baharın gelişiyle doğanın uyandığını belirterek, "Bahçelerde temizlik işleriyle yoğun bir çalışma sezonu başladı. Erzurum soğuk bir iklime sahip olsa da köyümüzde birçok meyve ve sebze yetiştirilebiliyor. Herkesi Ormanağzı köyünü görmeye davet ediyoruz" dedi.

Yıldırım Çalışkan ise ilkbaharla birlikte çalışmaların hız kazandığını ifade ederek, "Gazel süpürdük, bahçeleri temizledik, ağaçların budamasını yaptık. İşlerimiz başladı" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serbest piyasada döviz fiyatları Önceki Haber

Serbest piyasada döviz fiyatları

Bilecikte Dijital Tarih Müzesi çalışmaları incelendi Sonraki Haber

Bilecikte Dijital Tarih Müzesi çalışmala...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar