160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzurumda Ferhat Göçer coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurumda Ferhat Göçer coşkusu
Abone ol
Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin Ikinci Gününde Sahne Ferhat Göçer’in Oldu.

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde sahne Ferhat Göçer’in oldu. Sevilen sanatçı, güçlü yorumu ve enerjik sahne performansıyla Erzurumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ferhat Göçer, Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda verdiği konserde on binlerce hayranıyla buluştu.

Göçer, Erzurumlu merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın sevilen şarkısı "Canısı" yorumuyla başladığı konserinde; "Unutmuş Çoktan", "Sorarlarsa", "Gül ki Sevgilim" gibi en beğenilen eserlerini seslendirdi. Erzurumlular gece boyunca Göçer’e büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Ünlü şarkıcı sahnede yaptığı konuşmada, "Kültür Yolu Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki bu festivali anlamlı kılan sizlerin buradaki varlığı. Böylesine görkemli ve coşkulu bir kalabalıkla karşıladığınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boluda son 5 ayda sürücülere 113 milyon 996 bin lira ceza kesildi Önceki Haber

Boluda son 5 ayda sürücülere 113 milyon...

Uluslararası Denizcilik Örgütünden Ditaşa Denizde Üstün Cesaret Teşekkür Mektubu Sonraki Haber

Uluslararası Denizcilik Örgütünden Ditaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar