160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzurum Havalimanında bomba ihbarı seferleri etti, yolcular beklemek zorunda kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurum Havalimanında bomba ihbarı seferleri etti, yolcular beklemek zorunda kaldı
Abone ol
Hindistan'dan Almanya'ya Havalanan Uçakta Bomba Olduğu Ihbarı üzerine Uçağın, Erzurum Havalimanı’na Acil Iniş Yapmasının Ardından Erzurum Havalimanındaki Tüm Seferler Durduruldu. Acil Durumun Ilan Edildiği Erzurum Havalimanında Istanbul Ve Ankara’ya Gitmek Için Havalimanına Gelen Yolcular Duruma Tepki Gösterdi.

Hindistan’dan Almanya’ya giden ve bomba ihbarı yapılan uçağın Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapmasının ardından havalimanındaki tüm seferler iptal oldu. Havalimanında yoğunluk oluşurken, yolcular beklemek zorunda kaldı.

Mumbai’den Almanya’nın Frankfurt kentine giden Vistara Hava Yolları’na ait yolcu uçağında bomba ihbarı yapılınca uçak, Erzurum’a acil iniş yaptı. Ekipler uçakta arama yapmaya devam ederken hava sahasının kapatılması Erzurum’daki yolcuları da olumsuz etkiledi. İstanbul ve Ankara’ya gitmek için havalimanına gelen yolcular seferlerin yapılamayacağını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı yolcular beklemeye devam ederken bazı yolcular ev ve otellerine geri döndü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda sağanak sele neden oldu: 10 köy yolu ulaşıma kapandı Önceki Haber

Elazığda sağanak sele neden oldu: 10 köy...

Samet Aybaba ve Brad Friedel, Ümit Milli Takım maçını tribünden takip ediyor Sonraki Haber

Samet Aybaba ve Brad Friedel, Ümit Milli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar