27 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzincanlı müezzin bölge birincisi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincanlı müezzin bölge birincisi oldu
Abone ol
Jüri üyelerinin Değerlendirmesi Sonucunda Erzincan Akabe Camii Müezzin Kayyımı Burhan Eser Bölge Birincisi Oldu

Elazığ’ın ev sahipliğinde 9 ilin katılımıyla düzenlenen 21. Ezanı Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali’nde Erzincan birinci oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmanın bölge finali, Elazığ İzzetpaşa Camii’nde gerçekleştirildi. Yarışmaya Elazığ, Kahramanmaraş, Kayseri, Tokat, Erzincan, Malatya, Sivas, Tunceli ve Bingöl’den imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı.

Öğle namazının ardından başlayan programda din görevlileri, illerini temsilen ezan okudu. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda Erzincan Akabe Camii Müezzin Kayyımı Burhan Eser bölge birincisi oldu.

Yarışmada bölge birincisi olan Müezzin Kayyım Burhan Eser elde ettiği dereceyle Türkiye finalinde bölgeyi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, "Ezan, İslam beldelerinin tapu senedidir. Almış olduğum bu dereceyle Türkiye finallerinde bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

Eser, elde ettiği birincilikle Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İskenderunda 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı Önceki Haber

İskenderunda 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla...

Bayburtta ezanı güzel okuma yarışması düzenlendi Sonraki Haber

Bayburtta ezanı güzel okuma yarışması dü...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar