160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzincanda KPSS heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincanda KPSS heyecanı
Abone ol
ERZİNCAN’DA KPSS HEYECANI

Erzincan’da binlerce ön lisans mezununun kamuda iş bulmak amacıyla girdikleri Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans Oturumu yapıldı.


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan KPSS Ön Lisans Oturumu saat 10.15’te başladı. Sınava girecekleri okullara erkenden gelen adaylar, gerekli kontrollerin ardından salonlara alındı. Adayların aileleri ise okul dışında çocuklarını heyecanlı bir şekilde bekleyerek, dua etti. Saat 10.15’te başlayan sınav, saat 12.15’te sona erdi.


Sınava girmek için okula gelen ön lisans mezunu Hatice Çimen, “2 yıllık ön lisans mezunuyum. Sınava geç kalmamak için erkenden geldim. İnşallah sınava kimse geç kalmaz. Sınava pek hazırlandığım söylenemez. Çalıştığım için çok fazla fırsat bulamadım. O yüzden çok fazla hazırlanamadım. Devlet dairesine girmek istiyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hızlı tren inşaatından 20 ton demir çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli Gaziantep’te yakalandı Önceki Haber

Hızlı tren inşaatından 20 ton demir çald...

Efteni Gölü, sonbaharda doğaseverleri mest ediyor Sonraki Haber

Efteni Gölü, sonbaharda doğaseverleri me...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar