160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ermeni Bella Ghazaryan Elazığda İslamiyeti seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ermeni Bella Ghazaryan Elazığda İslamiyeti seçti
Abone ol
Ermenistan Vatandaşı Bella Ghazaryan, Elazığ Il Müftülüğünde Düzenlenen Törende Kelime-i şehadet Getirerek Müslüman Oldu.

Ermenistan vatandaşı Bella Ghazaryan, Elazığ İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Türkiye’de yaşayan ve Müslüman olmak istediğini belirterek Elazığ İl Müftülüğüne başvuran Ermenistan vatandaşı Bella Ghazaryan için “İhtida Merasimi” düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü İrfan Üstündağ Bella Ghazaryan İslam’ın temel esasları ile ilgili bilgi verdi. Ardından şahitler Ramazan Erkuş ve Cuma Betetin huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan Bella Ghazaryan “Berna” ismini aldı. Merasim yapılan dua ile tamamlandı.

İl Müftüsü Üstündağ ise Müslüman olan Berna’yı tebrik ederek "İhtida Belgesi" ile birlikte, Kur’an-ı Kerim ve ilmihal hediye etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ispartada 1 milyon 250 bin ton elma rekoltesi bekleniyorÖnceki Haber

Ispartada 1 milyon 250 bin ton elma reko...

Atış poligonu mevkiindeki yangın kontrol altına alındıSonraki Haber

Atış poligonu mevkiindeki yangın kontrol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar