27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ergan Dağında göl manzarasına karşı kahvaltı keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergan Dağında göl manzarasına karşı kahvaltı keyfi
Abone ol
Vali Aydoğdu Ile Türkiye’nin Tanınmış Fenomenlerinden Murat çınar Pala, Ergan Dağı’nın 2400 Rakımında Göl Manzarasına Karşı çoban Azığı Hazırlayarak Kahvaltı Keyfi Yaşadılar

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun daveti üzerine Erzincan’a gelen sosyal medya içerik üreticileri, kentin tanıtımı için birbirinden başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Vali Aydoğdu ile Türkiye’nin tanınmış fenomenlerinden Murat Çınar Pala, Ergan Dağı’nın 2400 rakımında göl manzarasına karşı çoban azığı hazırlayarak kahvaltı keyfi yaşadılar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında, Türkiye’nin destinasyonlarının tanıtımı için çalışmalarına devam ediyor. Yurt dışı hedef kitleye yönelik ülke tanıtımında kullanılan “Go Türkiye” çatı konseptine uygun olarak illerin "Go" instagram hesapları ve "Gezsen Anadolu’yu" kampanyasının ilhamıyla yurt içi hedef kitleye yönelik "Gezsen" instagram hesapları hayata geçirildi. Çalışma kapsamında; açılan sosyal medya hesaplarına organik trafik akışının sağlanması, hesapların takipçi kitlesinin artırılması, destinasyonun dijital ortamda görünürlüğünün sağlanması ve destinasyonun sunduğu turizm ürünlerine ilişkin içerik üretiminin yapılması amacı ile dijital halkla ilişkiler çalışmaları yürütülüyor.

Bu kapsamda, bu hafta 8 yerli influencer ve sosyal medya içerik üreticisi Erzincan’a geldi. Babür Vatansever, Eren Özdal, Gezen1çift, Hasan Kaval, Lezzetormanda, Mehmet Özcan, Passengeresma ve Selin Uzdil’in katıldığı programda; Erzincan’ın sunduğu birbirinden farklı deneyim ve turizm ürünü 3 gün boyunca sosyal medya kullanıcılarına aktarılıyor. gezsen.erzincan instagram mecrasında da paylaşılan içerikler takipçiler tarafından ilgi ile izleniyor.

Erzincan’ın bir turizm destinasyonu olarak konumlandırılması ve seyahat severlerin gelecek seyahat rotalarını Erzincan’a çevirmelerini hedefleyen projenin, farklı dönemlerde devam ettirilmesi planlanıyor.

Projenin bugünkü etabında Vali Hamza Aydoğdu ile Murat Çınar Pala (Lezzetormanda), Ergan Dağı’nın 2400 rakımında göl manzarasına karşı çoban azığı hazırlayarak kahvaltı keyfi yaşadılar.

Vali Aydoğdu, “Ergan’da doğada kahvaltı yapıyoruz. Şehirde kahvaltı yapmak farklı. Böyle yüksek rakımlı, bol oksijenin olduğu, karın olduğu doğada, Erzincan’ı arkamıza aldığımız bir manzara eşliğinde kahvaltı yapmak inanılmaz keyifli. Bizim Ergan’la ilgili bazı çalışmalarımız var. Tamamen geleneklere uygun kahvaltı yerleri yapacağız buralarda. Bu vesileyle Kültür Turizm Bakanlığına Erzincan’ın tanıtımı için gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu etkinlikte Erzincan’ın tanıtımına, yemeklerinin tanıtımına, doğal güzelliğinin tanıtımına bir vesile oldu” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincanda kaçak sigara ve tütün operasyonu: 5 gözaltıÖnceki Haber

Erzincanda kaçak sigara ve tütün operasy...

Muğlada okul sporları bilek güreşi il birinciliği yapıldıSonraki Haber

Muğlada okul sporları bilek güreşi il bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar