
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da aday tanıtım toplantısı ve deprem konutlarının teslim töreni için düzenlenen programa katıldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da aday tanıtım toplantısı ve deprem konutlarının teslim töreni için düzenlenen programa katıldı.
Binlerce vatandaşın coşkuyla karşıladığı Erdoğan, spor salonuna sığmayan kalabalığa hitap etti.
31 Mart'ta Şanlıurfa'nın oyunları bozacağına inandığını belirten Erdoğan, "31 Mart şimdiden Şanlıurfa ve Türkiye için hayırlı olsun. 31 Mart'a hazır mıyız?
Ben inanıyorum ki Şanlıurfa şanlı bir geçiş yapacak. Bütün oyunları bozmaya var mıyız? Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeye var mıyız?" diye sordu.
Şanlıurfa'ya yapılan yatırımları hatırlatan Erdoğan, "Altyapı üst yapısıyla Şanlıurfa’ya bütün bu hizmetleri hiç ara vermeden devam ettirdik.
Şanlıurfa’ya havalimanını, üniversitesini biz yaptık. Merkezi yönetim yerel yönetimlerimizle ele ele vererek bu yolda yürüyeceğiz. İnşallah emin adımlarla yürüyeceğiz, sakın oyunlara gelmeyin, biz oyunları bozarak geldik." dedi.
21 yıldır hizmet verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, "Ne zaman Şanlıurfa’ya gelsek bu coşkuyu gördük, siz oyun bozdunuz.
31 Mart'ta da bu oyunlara bozmaya devam edeceğiz. İnşallah adayları açıklayacağız, daha sonra miting yapmaya geleceğiz,
Burada bir miting yapmadan final olmaz. İnşallah bu finali yapacağız." diye konuştu.
Erdoğan, Harran'da da konut dağıtım törenine katılacağını ve söz verdiklerini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yazın