03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erdemlinin ulaşımını rahatlatacak 4. köprü hizmete açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemlinin ulaşımını rahatlatacak 4. köprü hizmete açıldı
Abone ol
Mersin'in Erdemli Ilçesinde Ulaşımı Rahatlatması Beklenen Alata Deresi 4. Taşıt Köprüsü Hizmete Açıldı, Belediye Bünyesine Yeni Alınan Araçlar Tanıtıldı.

Mersin’in Erdemli ilçesinde ulaşımı rahatlatması beklenen Alata Deresi 4. taşıt köprüsü hizmete açıldı, belediye bünyesine yeni alınan araçlar tanıtıldı.

Erdemli Belediyesi tarafından Merkez ve Alata mahallelerini birbirine bağlayan, şehir içi trafik yoğunluğunu azaltması hedeflenen köprü tamamlandı. Tamamlanan köprü ve yeni alınan araçların düzenlenen törenle hizmete girdi. Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy ile birlikte diğer protokol üyeleri ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla köprü ulaşıma açıldı. Açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Program çerçevesinde belediyenin araç filosuna yeni katılan hizmet araçları da tanıtıldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, açılış programı öncesinde 2 yılda yapılan hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi.Bir projeyi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kara, "4. taşıt köprümüz Erdemlimize hayırlı, uğurlu olsun. Hem trafik yoğunluğunu azaltmak hem de konforu arttırmak amacıyla yaptığımız bu köprüyü inşallah Erdemli halkı kazasız belasız, güzel günlerde kullanır. Uzun yıllar ilçemize hizmet eder" dedi.

Belediyenin araç filosunu genişlettiklerini ifade eden Kara, "Araç filomuza şu ana kadar 15 araç takviyesi yaptık. Önümüzdeki günlerde 10 adet kamyonun daha katılmasıyla filomuzu daha da güçlendireceğiz" diye konuştu.

Program köprü üzerinde vatandaşlarla yürüyüş ve yeni hizmet araçlarının köprüden kortejle geçişiyle tamamlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TF-2000 Hava Savunma Muhribi 2028de denize inecek Önceki Haber

TF-2000 Hava Savunma Muhribi 2028de deni...

Menemende üniversiteliler 8 bin yıllık gelenekle buluştu Sonraki Haber

Menemende üniversiteliler 8 bin yıllık g...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar