160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Erasmus öğrencileri İzmirde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erasmus öğrencileri İzmirde buluştu
Abone ol
Yaşar üniversitesi’nin Ev Sahipliğinde Dördüncü Kez Düzenlenen Erasmus Destekli "kültürlerarası Pazarlama Iletişimi" Dersi Kapsamında, 11 ülkeden Gelen öğrenciler Izmir’de Buluştu.

Yaşar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde dördüncü kez düzenlenen Erasmus destekli "Kültürlerarası Pazarlama İletişimi" dersi kapsamında, 11 ülkeden gelen öğrenciler İzmir’de buluştu. Eğitim sürecinde farklı kültürleri tanıyan öğrenciler, İzmir’i de keşfetme fırsatı yakaladı.

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Erasmus+ Hareketlilik Programı kapsamında fonlanan Kültürlerarası Pazarlama İletişimi dersi, Avrupa’nın önde gelen üniversitelerinden öğrenci ve öğretim elemanlarını İzmir’de buluşturdu. Programa, Hollanda’dan Breda University of Applied Sciences, Almanya’dan Hochschule Koblenz, Portekiz’den Porto Polytechnic Institute - ISCAP ve Gürcistan’dan University of Georgia’nın yanı sıra, Arnavutluk, Pakistan, Ukrayna ve Macaristan gibi ülkelerden toplam 11 farklı ülkeden katılım sağlandı.

Yaklaşık 40 kişilik ekip, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Huriye Toker, Prof. Dr. Özlem Alikılıç ile Breda Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Çağrı Sümengen’in yürüttüğü ders kapsamında bir araya geldi.

Uluslararası iş birlikleri güçleniyor

Erasmus öğrenci hareketliliği projesini dört yıldır başarıyla yürüttüklerini belirten Prof. Dr. Huriye Toker, "İletişim Fakültemiz, Avrupa üniversiteleriyle öğretim elemanı değişimi ve çift diploma programları konusunda iş birliklerini artırıyor. Bu proje sayesinde öğrenciler daha mezun olmadan gerçek bir iş deneyimi kazanıyor. Bu yıl proje kapsamında öğrenciler, YANMAR şirketinin iletişim sorunlarına çözüm arayarak, sürdürülebilir tarım ve çiftçi farkındalığı konularında hazırladıkları öneri ve projeleri şirket temsilcilerinden oluşan jüriye sundular," dedi.

İzmir’i yakından tanıdılar

Eğitim programının yanı sıra kültürel etkinliklere de katılan öğrenciler, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ile bir araya gelerek belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. Konak kültür gezisi, Efes Antik Kenti ve müze ziyareti, Karşıyaka şehir turu ile Çeşme ve Seferihisar gezileri sayesinde İzmir’in tarihi ve kültürel dokusunu tanıma fırsatı buldular.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyada elektrikli golf aracı ile otomobil çarpıştı: 3 yaralıÖnceki Haber

Konyada elektrikli golf aracı ile otomob...

Bayburt Sarımeşe Göletinin kesin kabul çalışması yapıldıSonraki Haber

Bayburt Sarımeşe Göletinin kesin kabul ç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar