160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Engelliler asker olmanın heyecanını yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelliler asker olmanın heyecanını yaşadı
Abone ol
Karabük’te 41 Engelli Askerlik Yapmanın Heyecanını Yaşadı.

Karabük’te Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen temsili askerlik uygulaması bünyesinde 41 engelli askerlik yapmanın heyecanını yaşadı.

Karabük’te Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İl Jandarma Komutanlığı tarafından engelleri dolayısıyla askerlik görevini yapamayan 41 engelli için temsili askerlik uygulaması etkinliği düzenlendi. Safranbolu 125. Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığındaki etkinlikte yemin töreninde konuşan İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Garip Gümüş, katılımcılara teşekkür ederek, "Temsili askerlik hizmetlerine katılan gençlerimizin kısa süreli de olsa aramızda olması kışlamız bünyesinde şerefli üniformayı giymesi bize güç katmış ve mutlu etmiştir. Bu sayede arkamızda güçlü bir desteğin olduğunu görmüş olduk. Temsili de olsa bu askerlik sahnesi binlerce yıllık devlet geleneğimizin ve kutlu milletimizin gurur verici bir gerçeğidir" dedi.

Konuşmanın sona ermesiyle gerçekleştirilen askeri gösterinin ardından engelli askerler, giydikleri üniformalarla yemin edecekleri masaların başına geldi. Türk bayrağı ve silaha ellerini koyup askerlik yemini eden engellilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hafif ticari araç istinat duvarına çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Önceki Haber

Hafif ticari araç istinat duvarına çarpt...

Başkan Yazıcıdan Charlie Hedboya tepki: “Er ya da geç pisliğinde yok olup gidecektir” Sonraki Haber

Başkan Yazıcıdan Charlie Hedboya tepki:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar