160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Engelli depremzede çocuklara tekerlekli sandalye desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelli depremzede çocuklara tekerlekli sandalye desteği
Abone ol
DEPREMLERİNİN ARDINDAN KAHRAMANMARAŞ'TAN ŞANLIURFA'YA GÖÇ EDEN, 3 ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN AİLEYE, ŞIRNAKLI HAYIRSEVER İŞ KADINI TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİNDE BULUNDU.

"Asrın felaketi" olan 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’tan Şanlıurfa’ya göç eden, 3 engelli çocuğu olan aileye, Şırnaklı hayırsever iş kadını tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.


Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından şehirden ayrılıp Şanlıurfa’ya göç etmek zorunda kalan, 3 engelli çocuğu olan aileye, hayırsever iş kadını Semire Azizoğlu tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.


6 Şubat’taki depremlerin ardından altyapısı çöken ve yıkıcı özellikteki artçı depremlerin sürdüğü deprem bölgesinde yüz binlerce insan çevre illere göç etti. Göç etmek zorunda kalan, 3 engelli çocuğu olan Devebakan ailesi yalnız bırakılmayarak tekerlekli sandalyeleri kendilerine ulaştırılmak üzere kargoya teslim edildi.


’Her birey birer engelli adayıdır’ sözünün, "asrın felaketi"nin ardından daha belirgin hale geldiğini söyleyen Azizoğlu, "Az çok demeden her ferdin kendinde o sorumluluğu taşıyarak desteklerini sunması gerekliliğine inancımdan dolayı bu özel gereksinimli kardeşlerime tekerlekli sandalye konusunda destek sunmaya çalıştım. Temennim, bu felaketlerin bir daha yaşanmaması. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar, vefat eden canlarımıza rahmet diliyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelli depremzede çocuklara tekerlekli sandalye desteğiÖnceki Haber

Engelli depremzede çocuklara tekerlekli...

Beyazgül Suruçta vatandaşlarla iftar açtıSonraki Haber

Beyazgül Suruçta vatandaşlarla iftar açt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar