Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

En büyük Türk Bayrağı yine Talasta açılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En büyük Türk Bayrağı yine Talasta açılacak
Abone ol
Her Yıl 15 Temmuz’da Talas Belediyesi öncülüğünde Açılan Dünyanın En Büyük Türk Bayrağı Yürekleri Kabartıyor, Birlik Ve Beraberliğin Simgesi Oluyor.

Her yıl 15 Temmuz’da Talas Belediyesi öncülüğünde açılan dünyanın en büyük Türk bayrağı yürekleri kabartıyor, birlik ve beraberliğin simgesi oluyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Kayseri protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek programda sevinç, gurur ve hüzün bir arada yaşanacak. 45 metre genişliğinde ve 67,5 metre uzunluğunda, tam 3 bin 38 metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük Türk bayrağı, 15 Temmuz Çarşamba akşamı saat 22.00’de, Yamaç Paraşütü İniş Alanında yine gururla açılacak. 15 Temmuz’un ruhuna yaraşır şekilde düzenlenecek etkinlik, Talas’ın millî duruşunu ve ortak hafızadaki yerini bir kez daha perçinleyecek. Alanı kaplayan dev Türk bayrağı vatan sevgisini, birlik ve beraberliği, Talas’ın özgün farkını bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Babaeskide çiftlikte çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü Önceki Haber

Babaeskide çiftlikte çıkan yangın itfaiy...

İzmirde 11 yaşındaki kayıp çocuk sağ bulundu Sonraki Haber

İzmirde 11 yaşındaki kayıp çocuk sağ bul...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar