30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Emniyet Müdürü öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet Müdürü öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Abone ol
Tekirdağ Il Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı öğrencilerle Bir Araya Gelerek Karnelerini Dağıttı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki 13 Kasım İlkokulu’nda düzenlenen okuma yarışması ve karne dağıtım etkinliğinde öğrenciler hem yıl sonu heyecanı yaşadı hem de çeşitli etkinliklerle keyifli anlar geçirdi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünce 13 Kasım İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okunurken, okulda eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirilen faaliyetler slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara sunuldu.

Programın sonunda Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı öğrencilerle bir araya gelerek karnelerini dağıttı. Öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim eden Turanlı, çocukların karne sevincine ortak oldu. Etkinlik, öğrenciler ve davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cizrede 47 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı Önceki Haber

Cizrede 47 bin öğrenci karne heyecanı ya...

Nikah dairelerinde 26.06.2026 yoğunluğu Sonraki Haber

Nikah dairelerinde 26.06.2026 yoğunluğu

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar