160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Emlak, ÇTV ve reklam vergilerinde son gün 1 Aralık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emlak, ÇTV ve reklam vergilerinde son gün 1 Aralık
Abone ol
Samsun’un Canik Belediyesi’nde, 2025 Yılı Emlak, çevre Temizlik Ilan Ve Reklam Vergilerinin Ikinci Taksit ödemeleri Sürüyor. 1 Aralık 2025 Tarihinde Sona Erecek Olan Vergi ödeme Işlemleri, Canik Belediyesi Hizmet Binası Içerisinde Bulunan Emlak Ve Gelirler şefliği Veznelerinden, E-devlet Ve Canik Belediyesi Mobil Uygulama üzerinden Veya Canik Belediyesi Resmi Internet Adresinde Yer Alan E-belediye Bölümü Ile Iletişim Bölümünde Yer Alan Iban Numarasına Eft-havale Yoluyla Kolaylıkla Tamamlanabiliyor.

Vatandaşlar, 2025 yılına ait emlak, çevre temizlik (ÇTV) ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerini 1 Aralık 2025 tarihine kadar yapabilecek.

Samsun’un Canik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, vergi ödemeleri belediye hizmet binasında bulunan Emlak ve Gelirler Şefliği veznelerinden yapılabileceği gibi, e-Devlet, Canik Belediyesi Mobil Uygulaması veya belediyenin resmi internet sitesinde yer alan e-Belediye sistemi üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşlar ayrıca, sitede yer alan İBAN numarasına EFT veya havale yoluyla da ödeme yapabiliyor.

Belediye yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için son ödeme tarihi olan 1 Aralık 2025’e kadar ödemelerini tamamlamaları gerektiğini hatırlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökkent mahallesindeki okul inşaatı incelendi Önceki Haber

Gökkent mahallesindeki okul inşaatı ince...

Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan aranan şahıs Iğdırda yakalandı Sonraki Haber

Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan aranan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar