160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Emirdağda 100 kişinin istihdam edileceği somon ve alabalık tesisi kurulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirdağda 100 kişinin istihdam edileceği somon ve alabalık tesisi kurulacak
Abone ol
Afyonkarahisar’ın Emirdağ Ilçesinde Somon Ve Alabalık Tesisi Kurulması Için Imzalar Atılırken, Tesiste Ilk Etapta 100’e Yakın Kişinin Istihdam Edilmesi Bekleniyor.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde somon ve alabalık tesisi kurulması için imzalar atılırken, tesiste ilk etapta 100’e yakın kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 14 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak somon ve alabalık işleme tesisi için arsa tahsis sözleşmesi Kaymakam Osman Bilici ve yatırımcı firma yetkilileri arasında imzalandı.

İmza töreni sonrası konuşan Kaymakam Bilici, yatırımın ilçe ekonomisi ve istihdamı adına önemli olduğunu dile getirerek, “Bölgemiz daha fazla büyümekte ve cazibe merkezi haline gelmektedir” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maçkada ADEM açılacakÖnceki Haber

Maçkada ADEM açılacak

Üniversite öğrencileri Ali Emiri Bilgi Evinde ağırlandıSonraki Haber

Üniversite öğrencileri Ali Emiri Bilgi E...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar