160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Emette alt yapı çalışmaları için imzalar atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emette alt yapı çalışmaları için imzalar atıldı
Abone ol
EMET’TE ALT YAPI ÇALIŞMALARI İÇİN İMZALAR ATILDI

Kütahya’nın Emet ilçesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur kanallarını içeren alt yapı projesinde firmaya yer tesliminin yapıldığı bildirildi.


Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’ın makamında Belediye Meclis Üyeleri, İller Bankası görevlileri ve ihaleyi alan firma yetkilileri bir araya geldi. Başkan Hüseyin Doğan sosyal medyadan yapılan canlı yayında yer teslim imza belgelerini imzaladı.


Canlı yayında halka hitap eden Başkan Doğan, yaşanan süreci, işin yapılması için oluşturulan kaynakları, yapılacak çalışmaları aktardı. Doğan, belediyece yaptırılan anketlerde halkın yüzde 65’inin alt yapıya öncelik verilmesi gerektiğini söyleyerek, zorlu süreçte halkında hoşgörü ve destekleri ile işi en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan traktör kazalarını önlemeye yönelik denetim ve eğitim faaliyetleri Önceki Haber

Jandarmadan traktör kazalarını önlemeye...

KPSSye hazırlanırken motivasyon nedenlerinizi belirlemelisiniz Sonraki Haber

KPSSye hazırlanırken motivasyon nedenler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar