02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Emekli öğretmen yangında hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekli öğretmen yangında hayatını kaybetti
Abone ol
Erzincan'da Müstakil Evde çıkan Yangında Yalnız Yaşayan 72 Yaşındaki Emekli öğretmen Hayatını Kaybetti

Erzincan’da müstakil evde çıkan yangında yalnız yaşayan 72 yaşındaki emekli öğretmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ulalar Mahallesi’nde bulunan bahçeli müstakil evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Evde yapılan incelemede, yalnız yaşadığı öğrenilen 72 yaşındaki emekli öğretmen Sabri Turan Dil’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri evde çalışma yaparken, Cumhuriyet savcısı da bölgede incelemelerde bulundu.

Dil’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
A Milli Futbol Takımı, ABD maçı hazırlıklarına devam etti Önceki Haber

A Milli Futbol Takımı, ABD maçı hazırlık...

Ardahanda 4.1 büyüklüğünde deprem Sonraki Haber

Ardahanda 4.1 büyüklüğünde deprem

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar