160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eline çöp poşeti alan başkan, parkı köşe bucak temizledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eline çöp poşeti alan başkan, parkı köşe bucak temizledi
Abone ol
Nilüfer Belediye Başkanı şadi özdemir, Dünya Temizlik Günü Dolayısıyla öğrencilerle Birlikte üç Fidan Parkı’nda çevre Temizliği Etkinliğine Katıldı. Başkan şadi özdemir, “kentimizdeki Bu Kültürün Yayılması Eğitimle Başlıyor. Bizler De çocukluktan Başlayarak Bu Bilinci Her Ortamda Aşılamak Istiyoruz” Dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla öğrencilerle birlikte Üç Fidan Parkı’nda çevre temizliği etkinliğine katıldı. Başkan Şadi Özdemir, “Kentimizdeki bu kültürün yayılması eğitimle başlıyor. Bizler de çocukluktan başlayarak bu bilinci her ortamda aşılamak istiyoruz” dedi.

Nilüfer Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevre bilincini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, öğrencilerle bir araya gelerek, İhsaniye Mahallesi’ndeki Üç Fidan Parkı’nda yapılan temizlik etkinliğine katıldı. Başkan Şadi Özdemir, Canaydın İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri ile birlikte eldiven giyerek, torbalarla parka atılan çöpleri topladı. Başkan Şadi Özdemir, öğrencilere çevreyi temiz tutmanın önemini anlattı.

Başkan Şadi Özdemir yaptığı açıklamada, temiz bir alan herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek, “Bizler çocuklarımız ile birlikte hem onların farkındalığını artırmak hem de örnek olmak için bu etkinliğimizi düzenledik” dedi. Nilüfer’de yaşayan insanların doğaya ve çevreye saygılı insanlar olduklarını vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, “Kentimizdeki bu kültürün yayılması eğitimle başlıyor. Bizler de çocukluktan bu bilinci her ortamda aşılamak istiyoruz” dedi.

Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün de rutin temizlik çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Şadi Özdemir, “Ayrıca her gün 2 mahallemizde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyoruz. Temiz çevre için kentimizi de daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi ekipleri, etkinlikler çerçevesinde Gölyazı Ünallar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle de geri dönüşüm atıklarını topladı. Mahalle merkezinde yapılan çalışma sonrasında geri dönüşüm atıkları, ambalaj atığı toplama aracına teslim edildi. Ayrıca belediye ekipleri tarafından öğrenciler, geri dönüşüm hakkında bilgilendirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fındık hem randıman hem de rekolte olarak üreticiyi yanılttıÖnceki Haber

Fındık hem randıman hem de rekolte olara...

Uşak Üniversitesinden 5 isim Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesine girdiSonraki Haber

Uşak Üniversitesinden 5 isim Dünyanın En...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar