160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığspora Gaziantep hakemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığspora Gaziantep hakemi
Abone ol
Elazığspor-arnavutköy Belediyespor Maçını Gaziantep Bölgesinden Erdem Demirtaş Yönetecek

TFF 2. Lig’in 8. hafta müsabakaları ile TFF 3. Lig’in 7. hafta müsabakalarında görev yapacak olan hakemler ve yardımcıları belirlendi.

Çimentaş Elazığspor ve 23 Elazığ FK’nın haftasonu oynanacak maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre; Elazığspor’un evinde Arnavutköy Belediyespor ile seyircisiz oynayacağı maçı Gaziantep Bölgesi’nden Erdem Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın yardımcılıklarını yine Gaziantep Bölgesi’nden Yusuf Şimşek ile Rıdvan Çevik yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Niğde Bölgesi’nden Turhan Beyke olacak. Müsabaka Pazar günü saat 19.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

23 Elazığ FK’nın ise TFF 3. Lig 1. Grup’un 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Muşspor maçını İstanbul Bölgesi’nden Melih Aldemir yönetecek. Aldemir’in yardımcılıklarını Edirne Bölgesi’nden Recep Tayyip Keleş ile İstanbul Bölgesi’nden Fatih Etirli yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine İstanbul Bölgesi’nden Abdüssamet Ulutaş görevlendirildi. Karşılaşma pazar günü saat 14.30’da Muş Şehir Stadı’nda oynanacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maliyetli düğün evliliğin ömrünü kısaltıyorÖnceki Haber

Maliyetli düğün evliliğin ömrünü kısaltı...

Bakan Memişoğlu: ‘‘Depremden zarar gören eski hastane küçük tadilattan sonra tekrar faaliyete geçecek‘‘Sonraki Haber

Bakan Memişoğlu: ‘‘Depremden zarar gören...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar