160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda psiko-sosyal destek ekipleri depremzedeleri yalnız bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda psiko-sosyal destek ekipleri depremzedeleri yalnız bırakmıyor
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ VE HATAY MERKEZLİ GERÇEKLEŞEN DEPREMLERİN ARDINDAN ELAZIĞ'DA MİSAFİR EDİLEN DEPREMZEDE VATANDAŞLAR VE ÇOCUKLARA YÖNELİK AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ PSİKO-SOSYAL DESTEK EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da misafir edilen depremzede vatandaşlar ve çocuklara yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psiko-sosyal destek ekipleri çalışmalarına devam ediyor.


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psiko-sosyal destek ekipleri, depremden etkilenen vatandaş ve çocuklara yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Kahramanmaraş ve Hatay merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Elazığ’da misafir edilen depremzede vatandaş ve çocuklara yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psiko-sosyal destek ekipleri, hem vatandaşlar ile hem de çocuklar ile ilgilenerek yaşanan depremin izlerini silmeye çalışıyor. Elazığ’da misafir edilen depremzedeler ile yakından ilgilenen ekipler çocuklara, oyunlar oynayarak ve taleplerini dinleyerek yardımcı oluyor. Depremzede vatandaşlar ile de ekipler bire bir görüşerek hem moral bulmalarını hem de eksikliklerin giderilmesini sağlıyor.


Ekiplerin çalışmalarını aralıklarla sürdüreceği kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü lig şampiyonu oldu Önceki Haber

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulü...

Başkan Büyükkılıça STK ziyaretleri Sonraki Haber

Başkan Büyükkılıça STK ziyaretleri

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar