160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığda polis ekipleri üniversite öğrencilerine SİBERAY Projesini anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda polis ekipleri üniversite öğrencilerine SİBERAY Projesini anlattı
Abone ol
Elazığ’da Polis Ekiplerince Fırat üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Ve öğretim Görevlilerine Siberay Projesi Ile Ilgili Bilgilendirmelerde Bulundu.

Elazığ’da polis ekiplerince Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlilerine SİBERAY Projesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY Projesi çerçevesinde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde üniversite öğrencilerine ve öğretim görevlilerine yönelik toplam eğitim faaliyetinde bulundu. Toplam 350 kişiye, nitelikli dolandırıcılık, yasa dışı bahis, mobil bankacılık, sosyal medya bağımlılığı, siber zorbalık, banka hesaplarının kiralanması gibi konular hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinde bulunularak broşür dağıtıldı.

SİBERAY Projesi kapsamında bilgilendirme ve önleme çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşta sahte altın dolandırıcılığıÖnceki Haber

Kahramanmaraşta sahte altın dolandırıcıl...

Keçilere kurtarma operasyonu düzenlendi, gerçek başka çıktıSonraki Haber

Keçilere kurtarma operasyonu düzenlendi,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar