160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda kayak sezonu açıldı, vatandaşların kızakla kayma anları gülümsetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda kayak sezonu açıldı, vatandaşların kızakla kayma anları gülümsetti
Abone ol
Elazığ'ın Sivrice Ilçesinde Göl Manzarasıyla Dikkati çeken Hazarbaba Kayak Merkezinde Sezon Açıldı.kızakla Kayan Vatandaşların Keyifli Halleri Ve Gülümseten Kazaları Ise Görüntülendi.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezinde sezon açıldı. Kızakla kayan vatandaşların keyifli halleri ve gülümseten kazaları kameralara yansıdı.

Doğu Anadoluda kış turizminin vazgeçilmez merkezlerinden olan Hazarbaba Kayak Merkezine çevre il ve ilçeden çok sayıda kişi geldi. Sivrice ilçesinde 2 bin 347 metre rakımlı Hazar Dağı’nın eteklerinde Hazar Gölüne hakim manzarasıyla dikkat çeken kayak merkezi hafta sonu yoğunluk yaşadı. Özellikle kızakla kayan gençlerin keyifli halleri ve kayak anında yaşadıkları kazalar ise gülümsetti. Kameralara yansıyan görüntülerde gençler kızakla kayarken yaşadıkları küçük kazalar ise izleyenlerin tebessüm ettirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatya Parkta öğrenciler yarı yıl tatilini dolu dolu geçirdi Önceki Haber

Malatya Parkta öğrenciler yarı yıl tatil...

Elazığda yaban hayvanları unutulmadı: Doğaya 300 kilo yem bırakıldı Sonraki Haber

Elazığda yaban hayvanları unutulmadı: Do...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar