160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda Kaçak ve Sahte Alkol Uygulaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda Kaçak ve Sahte Alkol Uygulaması
Abone ol
Elazığ’da Jandarma Ekipleri Tarafından Yapılan Kaçak Ve Sahte Alkol Uygulamasında çok Sayıda Iş Yeri Denetlenirken 2 Bin 177 şahıs Sorgulandı Ve Aranan 2 Kişi Yaralandı

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından yapılan Kaçak ve Sahte Alkol Uygulamasında çok sayıda iş yeri denetlenirken 2 bin 177 şahıs sorgulandı ve aranan 2 kişi yaralandı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, emniyet ve asayişi ile kamu güvenliğinin sağlanması, kaçak-sahte alkollü içki satışına engel olunması, genel sağlık ve ahlakın korunması maksadıyla, tekel bayi, büfe, bakkal, nargile cafe gibi isimler altında faaliyet gösteren işyerlerinde Türkiye Kaçak ve Sahte Alkol Uygulaması yapıldı. Uygulamada, 14 büfe, 5 alkollü restoran, 47 bakkal ve iş yeri kontrol edildi. 2 bin 177 şahsın sorgulandığı uygulamada aranan 2 şüpheli ise yakalandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İskenderunda bahçe yangını Önceki Haber

İskenderunda bahçe yangını

Kuşadasında sanat galerisinin son konuğu eski bakan Yalova oldu Sonraki Haber

Kuşadasında sanat galerisinin son konuğu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar