160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığda geceyi gündüze çeviren bina yangını, onlarca insan tahliye edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda geceyi gündüze çeviren bina yangını, onlarca insan tahliye edildi
Abone ol
ELAZIĞ’DA 5 KATLI BİR BİNANIN ÇATI KATINDA YANGIN ÇIKTI. 2 BİNANIN DAHA ÇATISINA SIÇRAYAN YANGIN KENTİN BİRÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLDÜ. BİNA SAKİNLERİNİN TAHLİYE EDİLDİĞİ OLAYDA, YANGIN EKİPLERİN MÜDAHALESİ İLE YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI.

Elazığ’da 5 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. İki binanın daha çatısına sıçrayan yangın kentin birçok noktasından görüldü. Bina sakinlerinin tahliye edildiği olayda, ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.


Olay, merkez Kültür Mahallesi Vali Fahribey Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı cadde üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bitişiğinde bulunan 2 binanın çatısına sıçradı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şerit çekerek caddeyi trafiğe kapattı. Bu sırada ise tüm bina sakinleri tahliye edildi. Alevler kentin birçok noktasından görülürken itfaiye ekipleri 3 noktadan müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın İHA ekibi tarafından dron ile de görüntülendi.


Yangının çıkış sebebiyle ilgili geniş çaplı inceleme yapıldı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İngiltere, Avustralya ve ABD hipersonik füzeler geliştirme konusunda anlaştıÖnceki Haber

İngiltere, Avustralya ve ABD hipersonik...

Aliağa Belediyesinde Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendiSonraki Haber

Aliağa Belediyesinde Nisan Ayı Olağan Me...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar