160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda Gazze yararına yardım kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda Gazze yararına yardım kampanyası
Abone ol
Elazığ'ın Baskil Ilçe Müftülüğü Tarafından Mazlum Ve Mağdur Filistinliler Için Yardım Kampanyası Düzenlendi.

Elazığ’ın Baskil İlçe Müftülüğü tarafından mazlum ve mağdur Filistinliler için yardım kampanyası düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ve İlçe Müftüsü Hüseyin Çakır’ın yaptığı konuşmanın ardından İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın duası ile açılan yardım kampanyasına halkın ilgisi yoğun oldu. İlçe Müftüsü Çakır, mazlum Filistinlilerin mağduriyetine karşı hiçbir Müslümanın kayıtsız kalamayacağını, sadece dualarımızla değil maddi olarak da kendilerine destek olmak amacıyla bu yardım kampanyasını düzenlediklerini dile getirdi. Müftü Çakır, katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Müftülüğü personeli ile hayırsever kadınların katkıları ile hazırlanan ve 15-16 Mayıs günleri süresince devam edecek olan yardım kampanyasının geliri Türkiye Diyanet Vakfı aralığı ile savaş mağduru Filistinlilere ulaştırılacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite öğrencileri başlattıkları kampanya ile hasta çocukların yüzünü güldürdü Önceki Haber

Üniversite öğrencileri başlattıkları kam...

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Altun: Bir üniversitenin Ar-Ge süreçlerinden Ür-Ge süreçlerine geçmesi şehrin ekonomisinin gelişmesine büyük katkı sağlar Sonraki Haber

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Altun: Bir ünivers...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar