160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda akılcı ilaç kullanımı ve bitkisel ürünler toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda akılcı ilaç kullanımı ve bitkisel ürünler toplantısı
Abone ol
Elazığ Il Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Sivrice Toplum Sağlığı Merkezi Tarafından Akılcı Ilaç Kullanımı Ve Bitkisel ürünler Konulu Bir Konferans Düzenlendi.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sivrice Toplum Sağlığı Merkezi tarafından akılcı ilaç kullanımı ve bitkisel ürünler konulu bir konferans düzenlendi.

Sivrice Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen konferansa Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Şahna ve Dr. Öğretim Görevlisi Merve Yılmaz Bozoğlan, kamu kurumu yetkilileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Konferansta Bakanlığın doğru ilaç kullanımı hakkındaki çalışmalarına vurgu yapılarak doğru antibiyotik kullanımı, ilaç kullanırken yapılması ve yapılmaması gerekenler ile bitkisel ürün kullanımı hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadıköyde ustanın açık unuttuğu tüp, çatıda yangın çıkardı Önceki Haber

Kadıköyde ustanın açık unuttuğu tüp, çat...

Büyükşehirden çocuklara karne sürprizi Sonraki Haber

Büyükşehirden çocuklara karne sürprizi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar