160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

El emekleri görücüye çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
El emekleri görücüye çıktı
Abone ol
SERGİYİ GEZEREK EL SANATLARI ÜRÜNLERİNİ İNCELEYEN MALATYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HATİCE ÖZDEMİR, HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Malatya Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi öğretmen, kursiyer ve usta öğreticilerinin hazırladıkları yıl sonu sergisi açıldı.


Öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerin bir yıl boyunca verdikleri emeklerin karşılığında oluşturdukları el işi ve el sanatları sergisi, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi’nde bir hafta süreyle açık kalacak.


Sergiyi gezerek el sanatları ürünlerini inceleyen Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Halk Eğitim Merkezlerinin önemine değinerek, "Bireylerin kendini geliştirmesi, bilim ve teknolojinin hızlı ilerlemesine bağlı olarak toplumun ekonomik, sosyal ve kültürel değişime uyum sağlayacak bilgi ve becerileri kazanmasında Halk Eğitimi Merkezleri önemli rol oynamaktadır. Halk Eğitimi Merkezlerinde açılan kurslar, el sanatlarının unutulmaması ve yaşatılması açısından önemli bir misyonu yerine getirmektedir" dedi.


Özdemir, sergide emeği geçen öğretmen, usta öğretici ve kursiyerleri tebrik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoğun bakımdan çıkan engelli çocuğa düğün sürpriziÖnceki Haber

Yoğun bakımdan çıkan engelli çocuğa düğü...

Antalyada çocukların sus havuzunda tehlikeli serinliğiSonraki Haber

Antalyada çocukların sus havuzunda tehli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar