160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ekiplerden kaçan ve polis memurunu yaraladıktan sonra yakalanan şüpheli tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekiplerden kaçan ve polis memurunu yaraladıktan sonra yakalanan şüpheli tutuklandı
Abone ol
ESKİŞEHİR’DE HIRSIZLI YAPTIĞI TESPİT EDİLEN VE TAKİBE ALINAN, KOVALAMACA SONUCU SIKIŞTIĞI SOKAK ARASINDA 1 POLİS MEMURUNU YARALADIKTAN SONRA YAKALANAN ŞÜPHELİ, İŞLEMLERİNİN ARDINDAN SEVK EDİLDİĞİ ADLİYEDE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Eskişehir’de hırsızlı yaptığı tespit edilen ve takibe alınan, kovalamaca sonucu sıkıştığı sokak arasında 1 polis memurunu yaraladıktan sonra yakalanan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Karahöyük Mahallesi’nde bulunan tarlaların sulama kuyularındaki kabloları çaldığı tespit edilen ve takibe alınan şüpheli, Eskişehir-Ankara karayolunda bulunan çevirme noktasında ekiplerin ‘Dur’ ihtarına uymayarak 61 KL 608 plakalı minibüsü ile kaçmaya başladı. Minibüsü ile kaçan şüpheli A.Ö.’nün yakalanması amacıyla ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince takibe alınan şüpheli, Uluönder Mahallesi Duruyüz Sokak’ta karşı istikametinden gelen başka bir araçtan dolayı sıkıştı. Minibüsünden inen şüpheli, yanında bulundurduğu pompalı tüfek ile havaya ateş etti. Saçma isabet eden 1 polis memuru kolundan yaralandı. Jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması ile sokakta sıkışan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Şüpheliye ait araçta ve evde yapılan aramalarda, yaklaşık 1 ton enerji nakil kablosu, suçtan elde edildiği tahmin edilen 15 bin 158 TL nakit para, 4,27 gram esrar, 6 adet kesici ve delici alet, 80 litre motorin, 1 adet motorlu testere, 2 adet matkap, 1 adet çim biçme makinası ve 1 adet plastik boru kaynak makinesi ele geçirildi.


Gözaltına alınan ve jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheli A.Ö., ‘Hırsızlık’ ve ‘Taksirle Yaralama’ suçları çerçevesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DPÜ ile Kütahya Müze Müdürlüğü arasında sergilenecek eserlere ilişkin protokolÖnceki Haber

DPÜ ile Kütahya Müze Müdürlüğü arasında...

Otağı çadırlarında gençler rehabilite edilecekSonraki Haber

Otağı çadırlarında gençler rehabilite ed...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar