160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eğlenerek öğreniyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğlenerek öğreniyorlar
Abone ol
ÇAYIROVA BELEDİYESİ'NİN ÇOCUK KULÜPLERİNDE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ALAN ÇOCUKLAR DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE EĞLENEREK ÖĞRENİYOR.

Çayırova Belediyesi’nin çocuk kulüplerinde okul öncesi eğitimi alan çocuklar düzenlenen etkinliklerle eğlenerek öğreniyor.


Çayırova’da çocuklar, tecrübeli eğitimci kadrosu ile geleceğe hazırlanıyor. Minikler, öğretmenlerinin oluşturduğu etkinlik takviminde yeni tecrübelere yelken açarak, arkadaşlarıyla birlikte sosyalleşme ve farklı bilgiler öğrenmenin keyfini çıkarıyor. Denizaltı dramatizasyon etkinliği ile mavi yolculuk gerçekleştiren minikler, ellerindeki oltalarla balık tutma ve kayık keyfi yapma fırsatı buldu. Minik kaşifler, öğretmenlerine deniz ve deniz canlıları ile ilgili sorular sorarak ufuklarını genişletti. Miniklerin doyasıya eğlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçükkaynarca Millet Bahçesi ile Köy Yaşam Merkezi açıldıÖnceki Haber

Küçükkaynarca Millet Bahçesi ile Köy Yaş...

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi için geri sayım başladıSonraki Haber

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Ba...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar