160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eğlence mekanından çıkartılınca dehşet saçtı: 1 ölü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğlence mekanından çıkartılınca dehşet saçtı: 1 ölü
Abone ol
DIŞARI ÇIKARILDIĞI ALKOLLÜ MEKÂNA ELİNDE SİLAHLA DÖNEN ŞÜPHELİ 21 YAŞINDAKİ GENCİ ÖLDÜRDÜ

Eskişehir’de alkollü bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 21 yaşındaki genç tabanca ile göğsünden vurularak öldü. Çevredekiler tarafından darp edilen şüpheli ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü eğlence mekanında oturan Onur Ö. ve arkadaşları, çevrelerine rahatsızlık verdikleri gerekçesi ile işletmeciler tarafından dışarı çıkarıldı. Daha sonra aracıyla mekanın önüne geldiği iddia edilen 28 yaşındaki Onur Ö., elindeki tabanca ile içeri girdi. Etrafa ateş eden Onur Ö.’ye engel olmaya çalışan işletme personeli 21 yaşındaki Egemen Rahmi Demircioğlu, göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan 21 yaşındaki genç, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Demircioğlu’nun cenazesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.


Şüpheli Onur Ö. ise çevredekilerin darp etmesi sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, emniyet güçlerince gözaltına alındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta 3. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri başladı Önceki Haber

Kahramanmaraş’ta 3. Uluslararası Şiir ve...

Adanada kontrolden çıkan araç park halindeki araca çarptı: 1 yaralı Sonraki Haber

Adanada kontrolden çıkan araç park halin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar