160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Efelerin Lezzet Festivali için yemek yarışması başvuruları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efelerin Lezzet Festivali için yemek yarışması başvuruları başladı
Abone ol
EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY’IN HAYATA GEÇİRDİĞİ, BU YIL 2’NCİSİ DÜZENLENECEK OLAN EFELER GASTRONOMİ FESTİVALİ’NDE DÜZENLENECEK YEMEK YARIŞMALARI İÇİN BAŞVURU TAKVİMİ BELLİ OLDU.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın hayata geçirdiği, bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Efeler Gastronomi Festivali’nde düzenlenecek yemek yarışmaları için başvuru takvimi belli oldu.



Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın ilçeye özgü lezzetleri yurt genelinde tanıtmayı hedeflediği Efeler Gastronomi Festivali’nin 2’ncisi 28-29-30 Nisan’da Pınarbaşı Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek. Festival çerçevesinde düzenlenecek olan ve lezzet mücadelesine sahne olması beklenen yemek yarışması için başvurular başladı. En lezzetli tabağı sunmak için festivalde boy göstermek isteyen maharetli eller, 25 Nisan Salı gününe kadar Atatürk Kent Meydanı karşısında bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda başvurularını yapabilecek.



İlki geçen yıl düzenlenen ve şenlik havasında geçen festival, hem yöresel lezzetlerin tanıtılmasına katkıda bulunmuş hem de çeşitli etkinliklerle katılımcılara renkli anlar yaşatmıştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Belediye işçilerini sevindiren zam!Önceki Haber

Osmaniye Belediye işçilerini sevindiren...

Hayırseverler depremzedelerin bakkal borçlarını ödediSonraki Haber

Hayırseverler depremzedelerin bakkal bor...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar