160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Efelerde Entrikalı Dolap Komedyası isimli oyun seyirci ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efelerde Entrikalı Dolap Komedyası isimli oyun seyirci ile buluştu
Abone ol
EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY’IN, HAYATA GEÇMESİNE ÖNCÜLÜK ETTİĞİ EFELER BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NUN HAZIRLADIĞI “ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI” İSİMLİ OYUN, YOĞUN İSTEK VE BEĞENİ ÜZERİNE YENİDEN TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, hayata geçmesine öncülük ettiği Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı ’Entrikalı Dolap Komedyası’ isimli oyun, yoğun istek ve beğeni üzerine yeniden tiyatroseverlerle buluştu.



Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ve sanat etkinlikleriyle kentin sanat hayatına renk katmaya devam ediyor. Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi’nde izleyiciyle buluşan oyun, salonu dolduran vatandaşlara hoş bir gece yaşattı. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına’nın yönettiği iki perdelik komedi oyununda rol alan şehir tiyatrosu eğitmenleri ve atölye öğrencileri Efelerli vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi gösterilen oyunun sahnelendiği salonda boş yer kalmadı. Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu hazırladığı oyunlarla yeni yılda da Efelerli sanatseverlerle bir araya gelmeye edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beyazgül, “Şanlıurfa her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur”Önceki Haber

Beyazgül, “Şanlıurfa her zaman Cumhurbaş...

Kırklarelinde kış lastiği uygulamasında 75 araca cezai işlem uygulandıSonraki Haber

Kırklarelinde kış lastiği uygulamasında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar