20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Efeler online satışa başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efeler online satışa başladı
Abone ol
EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY’IN KADIN İSTİHDAMINI VE EMEĞİNİ DESTEKLEMEK İÇİN HİZMETE AÇTIĞI %100 KADIN EMEĞİ TARIMSAL ÜRÜN FABRİKASINDA KONSERVE HALİNE GETİRİLEN ÜRÜNLER, EFELERPAZARİ.COM ÜZERİNDEN ONLİNE SATIŞA BAŞLADI.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kadın istihdamını ve emeğini desteklemek için hizmete açtığı Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikasında konserve haline getirilen ürünler, efelerpazari.com üzerinden online satışa başladı.



Başkan Atay’ın, boş tarım arazilerinin değerlendirilmesi amacıyla geliştirdiği projeler sonrasında belediyeye ait tarım arazilerinde yetiştirilen enginar, şevketibostan, deniz fasulyesi, deniz börülcesi gibi yöresel lezzetler, yüzde yüz doğal olarak yetiştiriliyor ve Efeler Belediyesi’ne ait Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikasın’da konserve haline getiriliyor. Paketlenen ürünler gerekli kontrollerden geçtikten sonra vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerle birlikte Efeler’in yöresel lezzetlerinin tüm Türkiye’ye ulaştırılması hedefleniyor.



Online satış sitesinin aktif hale gelmesi ile beraber ilk siparişi Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay gerçekleştirdi. Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile tüm vatandaşları kadın emeğini ve yöresel lezzetleri desteklemek amacıyla satın alım yapmaya davet eden Başkan Atay, “Belediyemize ait online satış mağazamız efelerpazari.com üzerinden ilk satın alımı gerçekleştirdim. Şimdi sıra sizde. Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikamızda konserve haline getirdiğimiz Yüzde 100 doğal ürünlerimiz efelerpazari.com’da sizleri bekliyor. Türkiye’nin her yerinden sipariş verebilir, belediyemizin arazilerinde yetiştirdiğimiz yöresel lezzetlerimiz ile sofralarınıza renk katabilirsiniz” paylaşımında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Özer: Son 20 yılda eğitimin önündeki katsayı ve başörtüsü gibi antidemokratik engeller kaldırıldıÖnceki Haber

Bakan Özer: Son 20 yılda eğitimin önünde...

Rizede takla atan aracın içinde sıkışan sürücü kurtarıldıSonraki Haber

Rizede takla atan aracın içinde sıkışan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar