01 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Efeler Belediyesi Pınarbaşı Kahvaltı Evi kapılarını açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efeler Belediyesi Pınarbaşı Kahvaltı Evi kapılarını açtı
Abone ol
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Kentteki Sosyal Yaşam Alanlarını Canlandırmaya Yönelik Adımlarına Bir Yenisini Ekleyerek, Pınarbaşı Mesire Alanı’nda ‘pınarbaşı Kahvaltı Evi’ni Hizmete Açtı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, kentteki sosyal yaşam alanlarını canlandırmaya yönelik adımlarına bir yenisini ekleyerek, Pınarbaşı Mesire Alanı’nda ‘Pınarbaşı Kahvaltı Evi’ni hizmete açtı.

Kent sakinlerinin uğrak noktalarından biri olan mesire alanında faaliyete geçen tesis, doğayla iç içe bir ortamda kahvaltı imkanı sunuyor.

Çeşitli etkinlikler ve yenilenen sosyal imkanlarla bölgedeki hareketliliği artıran Pınarbaşı Mesire Alanı, açılan kahvaltı eviyle birlikte ziyaretçilerine yeni bir mekan seçeneği kazandırdı. Yeşillikler arasında konumlanan tesis, hem ilçe sakinlerinin hem de dışarıdan gelen misafirlerin günün ilk saatlerinden itibaren vakit geçirebileceği bir sosyal alan olarak düzenlendi.

Hizmete ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, alana gelen misafirleri nitelikli bir hizmetle karşılamayı hedeflediklerini belirtti. Konuşmasında tesisin çalışma saatlerine de değinen Yetişkin, kahvaltı servisinin sabah 08.30’da başlayıp öğleden sonra 16.00’ya kadar devam edeceğini belirterek tüm vatandaşları Pınarbaşı Kahvaltı Evi’ne davet etti.

Sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında projeye yerel avantajlar da entegre edildi. Kahvaltı hizmetinden Efemkart sahibi vatandaşların indirimlerden yararlanabileceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaz Kuran-ı Kerim Kursunu bitiren miniklere Trabzonspor forması hediye edildi Önceki Haber

Yaz Kuran-ı Kerim Kursunu bitiren minikl...

Gaziantep’te Cinsel İstismar İddiası: 4 Şüpheli Gözaltında Sonraki Haber

Gaziantep’te Cinsel İstismar İddiası: 4...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar