160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Edremitte gıda denetimleri hız kesmeden devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremitte gıda denetimleri hız kesmeden devam ediyor
Abone ol
Balıkesir’in Edremit Ilçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan Ayının Başlamasıyla Birlikte Ilçede Faaliyet Gösteren Gıda Işletmelerine Yönelik Denetimlerini Yoğunlaştırdı.

Balıkesir’in Edremit İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilçede faaliyet gösteren gıda işletmelerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı.

Denetimler kapsamında, Ramazan kolisi satışı yapan işletmelerde ürünlerin muhafaza şartları ve son tüketim tarihleri kontrol edildi. Ayrıca, ekmek fırınları, unlu mamul üretim tesisleri, marketler, şarküteriler ve lokantalar gibi toplu tüketim alanlarında denetimler gerçekleştirildi.

Yetkililer, denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirterek, vatandaşların güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,2 arttı Önceki Haber

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,2 arttı

Su kesintisi ekipler tarafından giderildi Sonraki Haber

Su kesintisi ekipler tarafından giderild...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar