05 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Edirne Otogarında ilginç anlar: Eşek bu kez otobüs şoförünün yastığını çaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne Otogarında ilginç anlar: Eşek bu kez otobüs şoförünün yastığını çaldı
Abone ol
Edirne Otogarı'nda Başıboş Dolaşan Eşek, önce Dubayı Ardından Da Uyuyan Otobüs şoförünün Yastığını Ağzına Alıp Kaçtı. çevredekilerin Bakışları Arasında Yaşanan Ilginç Anlar, Görenleri Hayret Ettirdi.

Edirne Otogarı’nda başıboş dolaşan eşek, önce dubayı ardından da uyuyan otobüs şoförünün yastığını ağzına alıp kaçtı. Çevredekilerin bakışları arasında yaşanan ilginç anlar, görenleri hayret ettirdi.

Edirne Otogarı’nda bir süredir görülen başıboş eşek, çevredeki malzemeleri ağzına alarak kaçmasıyla dikkat çekiyor. Daha önce dubayı çalıp vatandaşları peşinden koşturan eşek, bu kez sabaha karşı uyuyan otobüs şoförünün yastığını alıp uzaklaştı. Şoförün şortlarıyla eşeğin peşinden koştuğu anlar otogarda gülüşmelere neden oldu. Daha sonra yine otogara gelen eşek bu kez marketten ağzına aldığı çantayı çaldı. Başıboş eşeğin otogardaki ilginç maceraları cep telefonu kameralarına da yansıdı. Hayvana sahip çıkan taksi durağı esnafının, eşeği çay şekeriyle beslediği öğrenildi.

Şoför, eşeğin peşinden koştu

Otogar taksi şoförü Murat Topdemir, eşeğin birkaç gündür otogarın adeta maskotu haline geldiğini ifade ederek, "Gece ortaya çıktı, dubaları aldı, kovaladık ama gitmedi. Ertesi gün bu kez bir müşterinin çantasını aldı. En ilginç olanı ise sabaha karşı bir otobüs şoförünün yastığını alıp kaçması oldu. Şoför, eşeğin peşinden koştu ama zorla aldık. Çok akıllı, sevildiğini biliyor, gitmiyor. Burada dolaşıyor, sonra geri geliyor" dedi.

"Dubaları, malzemeleri alıp kaçıyor"

Edirne Otogar Taksi Yönetim Kurulu Başkanlarından Hasan Ralto ise eşeği ilk gördüklerinde araçlara zarar vermesin diye tedbir amaçlı bağladıklarını belirterek, "Belediye ve orman işletmeye bilgi verdik, kontrol ettiler, sahipsiz olduğunu öğrendik. O günden sonra otogarın maskotu oldu. Dubaları, malzemeleri alıp kaçıyor, şoförün yastığını bile götürdü. Biz sahiplendik, şu an bizimle yaşıyor" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada 426 günübirlik konaklama yeri denetlendi Önceki Haber

Antalyada 426 günübirlik konaklama yeri...

Niğdede tek yön projesi başladı Sonraki Haber

Niğdede tek yön projesi başladı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar