
YENİ SEZONA 4 KULVARDA ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA BAŞLAYAN ECZACIBAŞI DYNAVİT’İN GELENEKSELLEŞEN SEZON BAŞI VİDEOSU YAYINLANDI. RED BULL SPONSORLUĞUNDA ÇEKİLEN TANITIM FİLMİ SOSYAL MEDYADA BİNLERCE BEĞENİ ALIRKEN, TARAFTARLARDAN DA TAM NOT ALDI.
Yeni sezona 4 kulvarda şampiyonluk parolasıyla başlayan Eczacıbaşı Dynavit’in gelenekselleşen sezon başı videosu yayınlandı. Red Bull sponsorluğunda çekilen tanıtım filmi sosyal medyada binlerce beğeni alırken, taraftarlardan da tam not aldı.
Kadrosuna kattığı isimlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Eczacıbaşı Dynavit, yayınladığı sezon öncesi videosuyla herkesi heyecanlandırdı. Güçlü ve iddialı bir tonda çekilen videoda takım kaptanları Tijana Boskovic ve Simge Aköz’ün yanı sıra takımın önde gelen isimleri Hande Baladın, Laura Heyrman, Irına Voronkova, Aybüke Özel, Beyza Arıcı, Saliha Şahin, Maja Ognjenovic, Elif Şahin, Yaprak Erkek, Yasemin Güveli, Dilay Özdemir, Defne Başyolcu, Sinead-Jack Kisal ve Samantha Fabris yer aldı.
Eczacıbaşı Dynavit, misli.com Sultanlar Ligi yeni sezonuna da Fenerbahçe galibiyetiyle merhaba demişti.

Yorum Yazın