160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dzeko, 5 maç sonra fileleri havalandırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dzeko, 5 maç sonra fileleri havalandırdı
Abone ol
Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli Forveti Edin Dzeko, Alanyaspor Maçında Attığı Golle Süper Lig’de Gol Sayısını 17’e çıkarırken, Bu Sezonki 21. Golüne Ulaştı.

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli forveti Edin Dzeko, Alanyaspor maçında attığı golle Süper Lig’de gol sayısını 17’e çıkarırken, bu sezonki 21. golüne ulaştı.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin kaptanı Edin Dzeko, takımının 2. golünü kaydetti. 37 yaşındaki futbolcu 59. dakikada Mert Müldür’ün ortasında kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı. Dzeko, Süper Lig’de 24 maçta forma giyerken, gol krallığı listesinde 17 golle zirvede yer alıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri’nde 2, grup aşamasında da 2 golü bulunan Dzeko, bu sezon toplam gol sayısını 21 yaptı.

5 maç sonra fileleri havalandırdı

Bu sezon sarı-lacivertlilerin gol yükünü çeken isimlerin başında gelen Dzeko, ligde 5 maç sonra gol sevinci yaşadı. Son olarak Konyaspor mücadelesinde hat-trick yapan deneyimli oyuncu, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarında sessiz kaldı.

Mücadeleye 11’de başlayan Edin Dzeko, 85. dakikada yerini Ryan Kent’e bıraktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dusan Tadic, 12. golüne ulaştıÖnceki Haber

Dusan Tadic, 12. golüne ulaştı

Düzcede tıra çarpan cip hurdaya döndü: 2 yaralıSonraki Haber

Düzcede tıra çarpan cip hurdaya döndü: 2...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar