14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düziçi Sitespor-Kadirligücü Maçında Şiddet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi Sitespor-Kadirligücü Maçında Şiddet
Abone ol
Düziçi Sitespor-Kadirligücü maçında futbolculara taşlı ve fiziki saldırı gerçekleşti. Kadirligücü Kulübü olayları kınayarak hukuki süreç başlatacak.

Osmaniye 1. Amatör B Grubu’nda oynanan Düziçi Sitespor – Kadirligücü karşılaşması, saha içi gerilimin ötesinde şiddet olaylarına sahne oldu.

Kadirli ekibinin açıklamasına göre, futbolcular maç öncesi ve sonrasında saldırıya uğradı.

Kadirligücü Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, cumartesi günü deplasmanda oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar kınandı.

Kulüp yetkilileri, ligin ilk yarısında centilmence davranmalarına rağmen, bu kez karşı tarafın saldırgan tavır sergilediğini vurguladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Düziçi İlçe Stadyumu’na giriş öncesi güvenlik önlemleri ile ilgili Düziçi Emniyeti ile görüşüldü.

Maç öncesi soyunma odasına yönelirken, Kadirligücü futbolcularının taş ve küfürlü saldırıya maruz kaldığı bildirildi.

Maç sonunda da taşlı saldırı devam etti.

Kadirligücü futbolcuları Umut Alpaslan ve Aşur Altunel’e, Düziçi Sitespor yedek kalecisi Mustafa Açar ve 14 numaralı İbrahim Taşkıran tarafından fiziki saldırı gerçekleştirildi.

Ayrıca, olayları yatıştırmaya çalışan sportif direktör Burak Aksak’a, 8 numaralı Çağlayan Güner tarafından da saldırıda bulunulduğu aktarıldı.

Kadirligücü Kulübü, yaşanan bu olayları “Türk futbolu adına utanç günü” olarak nitelendirirken, hukuki süreçlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergeneye 8 araç kapasiteli itfaiye istasyonu Önceki Haber

Ergeneye 8 araç kapasiteli itfaiye istas...

Gürcistan heyeti Samsunda: Dostluk bağları pekişti Sonraki Haber

Gürcistan heyeti Samsunda: Dostluk bağla...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar