160x600
26 Nisan, 2025, Cumartesi
DOLAR38.3223
EURO43.7751
ALTIN4105.0
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düziçi İlçesi, Çifte Bayrama Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi İlçesi, Çifte Bayrama Hazırlanıyor
Abone ol
Osmaniye Düziçi Belediyesi, 28 Mart Kurtuluş Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi. Başkan Mustafa İba, ilçenin bayramlara yakışır bir görünüme kavuşması için çiçeklendirme ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Wordpress Hosting

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi, 28 Mart Kurtuluş Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde büyük bir hazırlık içine girdi.

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçenin bayram coşkusuna yakışır bir görünüme kavuşturulması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başkan İba, özellikle Asaf Namlı Bulvarı, Dr. Yılmaz Sevinç Caddesi ve Refik Cesur Bulvarı’nda peyzaj düzenlemeleri yapıldığını, refüjlerin, kavşakların ve köşelerin çiçeklerle süslendiğini vurguladı.

Yapılan çalışmalarla hem ilçenin estetik bir görünüme kavuştuğunu hem de bayram coşkusunun şehre yansıtıldığını ifade etti.

Başkan Mustafa İba, “Hem ecdadımızın kahramanlık mirasını onurlandırmak hem de Ramazan’ın manevi huzurunu en güzel şekilde yaşamak için çalışmaya devam ediyoruz.

Durmak yok, çalışmaya devam inşallah!” diyerek, bayram hazırlıklarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil park halindeki kamyonetin altına girdi: 3 yaralıÖnceki Haber

Otomobil park halindeki kamyonetin altın...

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şükrü- Fatma Zeybekci Camisini ibadete açacakSonraki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Şükrü- Fat...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar